Angst Tandarts Amsterdam

Home / Angst Tandarts Amsterdam

Inschrijven


Angst tandarts Amsterdam nodig? Dental Center Fitgebit in Amsterdam West beschikt over specialisten die weten hoe ze om moeten gaan met angstklachten. Heeft u of uw kind te maken met angst voor de tandarts. Dan stellen wij u gerust, zowel voor als tijdens de behandelingen. Meer weten over uw angst tandarts in Amsterdam? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Over uw angst tandartspraktijk

Diverse mensen hebben te maken met angst voor de tandarts. Als angst tandarts in Amsterdam snappen wij dit als geen ander. Angst voor de tandarts komt namelijk in veel gevallen voor. Het is dan ook nooit een prettig gevoel wanneer een onbekende een behandeling aan een kwetsbaar gebied als uw mond uitvoert. Bij sommige personen gaat het zelfs zo ver dat zij uit angst hun tandarts (liever) niet bezoeken. Het uitstellen van een tandartsbezoek kan echter in veel gevallen leiden tot ernstige tandheelkundige problemen. Hier hoeft u zich bij uw angst tandarts in Amsterdam (West) echter geen zorgen om te maken!

Behandeling bij uw angst tandarts in Amsterdam West

Bij Dental Center Fitgebit in Amsterdam West zijn we getraind in het werken met patiënten met angstklachten. Samen met u kijken we naar waar deze angstklachten vandaan komen, kijken we naar de oorzaak van de angst en stellen we een plan op om deze angst aan te pakken. Het geleidelijk wegnemen van angst is de meest duurzame optie en hier werken we dan ook het liefst zo snel mogelijk naartoe.

Onze angst tandartsen in Amsterdam zijn meestal in staat om uw angst in korte tijd grotendeels weg te nemen. Mocht er toch extra tijd benodigd zijn, zal uw angst tandarts niet schromen om u extra tijd hiervoor te gunnen.

Wat kan ik zelf doen bij tandartsangst?

Angst voor de tandarts? Bij uw angst tandarts in Amsterdam zorgen we dat u zelf ook al een aantal dingen kunt doen. Met de volgende stappen ben je al een heel eind op weg:

  • Laat ons tijdens het intakegesprek al weten wanneer u te maken heeft met tandartsangst, zodat er extra tijd word ingepland;
  • Bespreek uw angst en probeer zo specifiek mogelijk te zijn. U bent niet de eerst met angst voor de tandarts, dus er is niets om u voor te schamen;
  • Wees ervan bewust dat er tijdens de intake nog geen behandeling is; u springt niet in het diepe;
  • U heeft controle en bepaalt wat er gebeurt. Communiceer dan ook met uw angst tandarts en geef aan wat u ervaart, zodat hier adequaat op ingespeeld kan worden.

Direct een afspraak met uw angst tandarts in Amsterdam

Direct een angst tandarts uit Amsterdam nodig? Dan zit u goed bij Dental Center Fitgebit in Amsterdam West! Plan een vrijblijvend intakegesprek af en geef uw gebit de zorg die het verdient!

 

Dental Center Fitgebit

Witte de Withstraat 139

1057XS Amsterdam

020-612 72 17

info@dentalcenterfitgebit.nl

Angst Tandarts Amsterdam

Locatie

Dental Center Fitgebit
Witte de Withstraat 139
1057XS Amsterdam

Contact

info@dentalcenterfitgebit.nl
020 – 612 72 17

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.45 tot 17.00
Zaterdag en zondag: Gesloten