Tanden bleken

Home / Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden bleken

Wilt u ook beschikken over een stralend witte glimlach? Bij Dental Center Fitgebit in Amsterdam kunt u ook terecht voor het bleken van uw tanden. U wordt met zorg en expertise behandeld, waarbij het eindresultaat in de meeste gevallen fenomenaal te noemen is.

Over tanden bleken

Tanden bleken wordt steeds populairder in Nederland. De vraag naar bleekbehandelingen is dan ook stijgende. Door middel van koffie, (fris)drank en andere suikerhoudende producten ontstaat er aanslag op de tanden, waardoor het glazuur door de jaren heen gaat verkleuren. Hierdoor worden ook vullingen steeds beter zichtbaar. Geen mooi gezicht, maar geen man overboord!

Door middel van tanden bleken worden de tanden enkele tinten lichter, waardoor zij weer hun stralende, kenmerkende witte kleur van vroeger terugkrijgen.

Tanden bleken bij een ervaren tandarts

Wanneer u uw tanden wilt laten bleken, is het aan te raden om dit niet bij de eerste de beste kliniek te doen, maar bij een echte, ervaren tandarts. Op deze manier weet je zeker dat de behandeling op een verantwoorde manier gebeurt en dat er daadwerkelijk resultaat wordt behaald. Allererst wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan, waarna er een behandelingsplan op maat wordt gemaakt.

De behandelingen

Bij Dental Center Fitgebit zijn er diverse behandelingen voor het tanden bleken. Tanden kunnen namelijk zowel van binnenuit worden gebleekt als van buitenuit.

Tanden bleken van binnenuit

Het tanden bleken van binnenuit gebeurt over het algemeen bij ‘dode’ tanden. Hierbij wordt de tand opengemaakt, waarna er een papje met bleekmiddel wordt aangebracht. De tand wordt vervolgens afgesloten met een tijdelijke vulling. In de loop der dagen zal de tand steeds lichter worden. Het aantal behandelingen dat hiervoor nodig is, is geheel afhankelijk van uw situatie. Tot slot wordt de tand met een definitieve vulling afgesloten.

Tanden bleken van buitenaf

Bij tanden bleken van buitenaf wordt gebruik gemaakt van peroxides. Alleen erkende tandartsen zijn bevoegd om van dit middel gebruik te maken. Er worden concentraties van dit peroxide aangebracht, waarna de tanden vervolgens met een bleeklamp of -laser worden gebleekt. Dit kan wel gevoeligheid van tanden met zich meebrengen. Laat u dan ook uitgebreid adviseren door een van onze tandartsen voordat u aan de behandeling begint.

Meer weten?

Wenst u meer te weten te komen over tanden bleken en onze behandelingen. Wij vertellen u er graag meer over. Neemt u dan ook vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Loopt u al voor controle bij ons? Vraag het dan aan uw tandarts!

Dental Center Fitgebit

Witte de Withstraat 139

1057XS Amsterdam

020-612 72 17

info@dentalcenterfitgebit.nl

Tanden bleken

Locatie

Dental Center Fitgebit
Witte de Withstraat 139
1057XS Amsterdam

Contact

info@dentalcenterfitgebit.nl
020 – 612 72 17

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08.45 tot 17.00

Zaterdag en zondag:
Gesloten