Kindertandarts Amsterdam

Home / Kindertandarts Amsterdam

Inschrijven


Direct een kindertandarts in Amsterdam nodig voor uw kleintje? Dental Center Fitgebit in Amsterdam West is dan de jeugdtandarts die u nodig heeft! Wij verlenen tandheelkundige zorg aan ieder kind. Heeft uw kind speciale zorg nodig, of wilt u dat uw kind op een kindvriendelijke manier wordt geholpen door een professional? Dan zit u goed bij Dental Center Fitgebit: de kindertandarts van Amsterdam en omstreken.

Over uw kindertandarts in Amsterdam

Dental Center Fitgebit is uw kindertandarts in Amsterdam (West). Onze jeugdtandartsen zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Kinderen vragen logischerwijs om een heel andere aanpak dan volwassenen. Ditzelfde principe gaat op bij kindertandartsen. Elke jeugdtandarts van onze praktijk in Amsterdam West beschikt dan ook over een jarenlange ervaring in de behandeling van het gebit van kleintjes. Daarbij is het onze ambitie om de drempel naar de behandelstoel zo laag mogelijk te houden.

Behandelingen bij uw kindertandarts in Amsterdam West

Uw kindertandarts in Amsterdam West biedt diverse behandelingen voor uw kleintje. U kunt uw kind daarbij het beste vanaf een jaar of 2 á 3 meenemen naar onze praktijk. Na inschrijving beginnen wij de behandeling met een intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kunnen we uitgebreid het behandelplan doornemen met zowel u als uw zoon of dochter.

Na het intakegesprek zal de kindertandarts in Amsterdam beginnen met enkele wensessies. Hierin zal de jeugdtandarts samen met uw kind de behandelstoel bekijken, net als de tandartsinstrumenten. Zij zullen uw kleintje kindvriendelijke termen leren, die de sessies laagdrempelig houden en de interesse van uw kind juist zullen wekken, in plaats van hem of haar af te schrikken.

Alle behandelingen bij de jeugdtandarts in Amsterdam West zullen op een speelse wijze worden volbracht. Hierbij werken we geleidelijk toe naar een volledige behandeling. Ons ultieme doel hierbij is natuurlijk om een tandartsbezoek zo plezierig mogelijk te maken en een gezond gebitje af te leveren!

Wat kan ik zelf doen voor bezoek aan de jeugdtandarts

Voor bezoek aan de jeugdtandarts kunt u al een en ander zelf doen. Hierdoor versoepelt u de behandeling bij de kindertandarts in Amsterdam. Denk hierbij onder andere aan:

  • Breng uw eigen angst niet over op uw kind;
  • Probeer zo ontspannen mogelijk te zijn;
  • Zorg dat de meest ontspannen ouder meegaat naar de behandeling;
  • Houd de kindvriendelijke termen va nde kindertandarts thuis ook aan, om geen verwaaring te scheppen.

Inschrijven voor de kindertandarts in Amsterdam West

Wilt u binnenkort ook uw kleintje meenemen naar de kindertandarts van Amsterdam en omstreken? Dental Center Fitgebit in Amstedam West is dan uw aangewezen jeugdtandarts. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek en neem direct contact met ons op!

Dental Center Fitgebit

Witte de Withstraat 139

1057XS Amsterdam

020-612 72 17

info@dentalcenterfitgebit.nl

Kindertandarts Amsterdam

Locatie

Dental Center Fitgebit
Witte de Withstraat 139
1057XS Amsterdam

Contact

info@dentalcenterfitgebit.nl
020 – 612 72 17

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.45 tot 17.00
Zaterdag en zondag: Gesloten