Kindertandarts Amsterdam

Home / Kindertandarts Amsterdam

Inschrijven


  Direct een kindertandarts in Amsterdam nodig voor uw kleintje? Dental Center Fitgebit in Amsterdam West is dan de jeugdtandarts die u nodig heeft! Wij verlenen tandheelkundige zorg aan ieder kind. Heeft uw kind speciale zorg nodig, of wilt u dat uw kind op een kindvriendelijke manier wordt geholpen door een professional? Dan zit u goed bij Dental Center Fitgebit: de kindertandarts van Amsterdam en omstreken.

  Over onze tandartsen

  Dental Center Fitgebit biedt gespecialiseerde kindertandartsen in Amsterdam (West). Onze jeugdtandartsen zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Kinderen vragen logischerwijs om een heel andere aanpak dan volwassenen. Ditzelfde principe gaat op bij kindertandartsen. Elke jeugdtandarts van onze praktijk in Amsterdam West beschikt dan ook over een jarenlange ervaring in de behandeling van het gebit van kleintjes. Daarbij is het onze ambitie om de drempel naar de behandelstoel zo laag mogelijk te houden.

  De behandelingen 

  Uw kindertandarts in Amsterdam West biedt diverse behandelingen voor uw kleintje. U kunt uw kind daarbij het beste vanaf een jaar of 2 á 3 meenemen naar onze praktijk. Na inschrijving beginnen wij de behandeling met een intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kunnen we uitgebreid het behandelplan doornemen met zowel u als uw zoon of dochter.

  Na het intakegesprek zal de tandarts beginnen met enkele wensessies. Hierin zal de jeugdtandarts samen met uw kind de behandelstoel bekijken, net als de tandartsinstrumenten. Zij zullen uw kleintje kindvriendelijke termen leren, die de sessies laagdrempelig houden en de interesse van uw kind juist zullen wekken, in plaats van hem of haar af te schrikken. Hierdoor zullen de behandelen beter verlopen.

  Alle behandelingen bij onze jeugdtandarts in Amsterdam West zullen op een speelse wijze worden volbracht. Hierbij werken we geleidelijk toe naar een volledige behandeling. Ons ultieme doel hierbij is natuurlijk om een tandartsbezoek zo plezierig mogelijk te maken en een gezond gebitje af te leveren!

  Wat kan ik zelf doen voor bezoek aan de jeugdtandarts

  Voor bezoek aan de jeugdtandarts kunt u al een en ander zelf doen. Hierdoor versoepelt u de behandeling bij de kindertandarts in Amsterdam. Denk hierbij onder andere aan:

  • Breng uw eigen angst niet over op uw kind;
  • Probeer zo ontspannen mogelijk te zijn;
  • Zorg dat de meest ontspannen ouder meegaat naar de behandeling;
  • Houd de kindvriendelijke termen van de kindertandarts thuis ook aan, om geen verwarring te scheppen.

  Inschrijven bij Dental Center Fitgebit

  Wilt u binnenkort ook uw kleintje meenemen naar onze kindertandarts in Amsterdam? Dental Center Fitgebit is dan uw aangewezen jeugdtandarts. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend intakegesprek en neem direct contact met ons op!

  Dental Center Fitgebit

  Witte de Withstraat 139

  1057XS Amsterdam

  020-612 72 17

  info@dentalcenterfitgebit.nl

  Kindertandarts Amsterdam

  Locatie

  Dental Center Fitgebit
  Witte de Withstraat 139
  1057XS Amsterdam

  Contact

  info@dentalcenterfitgebit.nl
  020 – 612 72 17

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08.45 tot 17.00

  Zaterdag en zondag:
  Gesloten