Spoed Tandarts Amsterdam

Home / Spoed Tandarts Amsterdam

Spoedgeval? Bel: 020 – 612 72 17

Spoedgeval Contactformulier

  Spoedgeval? Bel: 020 – 612 72 17

  Spoed tandarts in Amsterdam nodig? Dental Center Fitgebit in Amsterdam is altijd beschikbaar voor spoedgevallen. Ongeacht wat er is gebeurd, een spoedgevalletje zit in een klein hoekje. Ons team van ervaren tandarts is het gewend om snel in te grijpen en staat dan ook altijd klaar wanneer er iets tussendoor komt. Dit betekent dat u ook terecht kunt als u niet bij ons staat ingeschreven. U kunt in dit geval met PIN betalen. Spoed tandarts in Amsterdam gezocht? U kunt terecht bij Dental Center Fitgebit.

  Specifieke situaties voor spoed 

  Wanneer is er sprake van een spoedgeval? In onze tandartspraktijk in Amsterdam zijn we in de loop der jaren veel verschillende spoedgevallen tegenkomen. We hebben een kleine selectie gemaakt, zodat u weet dat ook u bij ons terecht kunt wanneer er enige haast bij geboden is:

  • Uitstekend ijzerdraadje beugel
  • Uitgevallen kroon of vulling
  • Kiespijn of gaatje
  • Zenuwpijn
  • Tandvleesontsteking
  • Pijn aan kaakgewrichten
  • Afgebroken/uitgevallen of losse tand/kies

  Heb je last van een andere klacht? Geen enkel probleem. Ons team staat voor u klaar!

  Hulp bij spoedgevallen

  Is uw tand eruit gevallen, of is uw tand afgebroken? Geen zorgen en blijf rustig. Onze spoed tandarts in Amsterdam helpt u verder.

  Wanneer uw tand eruit is gevallen, is het het beste om de tand in uw mond te houden en in uw mond schoon te maken. Wanneer dit niet mogelijk is, maak de tand dan met melk schoon. Breng de tand in geen enkel geval in contact met water en neem direct contact op met uw tandarts.

  Wanneer er een gedeelte van uw tand is afgebroken, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw tandarts. Het is zaak dat de tand zo snel mogelijk weer wordt bevestigd. Bewaar uw tand onder de tong, zodat deze niet uitdroogt. In veel gevallen kan het stukje tand weer worden teruggeplaatst. Is dit niet het geval, dan zal de spoedtandarts deze met composietvulling opvullen.

  Spoed tandarts Amsterdam contact

  Is uw tand afgebroken, uw tandvlees ontstoken of heeft u een andersoortige klacht waar enige spoed bij is geboden? Geen zorgen. Uw spoed tandarts in Amsterdam helpt u verder. Bij Dental Center Fitgebit staan we ten alle tijden klaar om uw tandproblemen te verhelpen, zo ook bij gevallen waar enige haast bij geboden is. Neem dan ook direct contact op met uw spoed tandarts in Amsterdam en laat u verder helpen.

  Dental Center Fitgebit

  Witte de Withstraat 139

  1057XS Amsterdam

  020-612 72 17

  info@dentalcenterfitgebit.nl

  Spoed Tandarts Amsterdam

  Locatie

  Dental Center Fitgebit
  Witte de Withstraat 139
  1057XS Amsterdam

  Contact

  info@dentalcenterfitgebit.nl
  020 – 612 72 17

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag:
  08.45 tot 17.00

  Zaterdag en zondag:
  Gesloten